fredag 27 juli 2007

Fredag em.

Så sken det äntligen upp och 13.30 fick vi staga upp till start. Alla racesugna blev på humör igen. Leif Andreasson och Dan Larsen fläskade direkt till med en 5.83 resp. 5.84. Så var det Kjells tur. Såg väldigt bra ut under burnen, men vid start fick han direkt väldiga däcksvibbar. Han släppte av och klev på igen med resultatet att det blev nya vibbar. Rullade i mål på 7.00. Gick senare in till Westman och kikade över hans axel när han analyserade värdena på datorn. Vid en direkt fråga vad som gick fel svarade han: -För mycket mos i motorn. Överpowrad helt enkelt!

När TMDR och TMFC kört klart, och halva gänget Pro Stock, så öppnade sig himlen igen med åska och blåst. Top Fuel:arna hann aldrig ut. Regnar inget just nu, men det beror på om vi hinner ut något mer idag, men vi river och checkar så allt är klart ifall att.

Nytt var att vi körde med en kamera ombord i bilen. Funkade jättebra och med kanonbild. Vi kommer att lägga ut några snuttar på hemsidan om några veckor. Igår kväll tittade vi på film som vi tog på kraschen på Sättna då han gick in i betongvallen. Beslutade att lägga ut även den sekvensen på hemsidan när vi har kommit hem. /LH

Inga kommentarer: